Truck telematica
Intelligentie met (onze) hardware.

Blijf op de hoogte. Bespaar geld. Rij veiliger.

Breid uw kennis uit met onze N-able of met uw bestaande hardware.

Optimaliseer uw operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over uw vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan uw organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.
Verbeter de marges

Voorkom te weinig factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van uw wagenpark. Blijf op afstand op de hoogte met onze diagnosesystemen voor vrachtwagens. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op uw smartphone als zich incidenten voordoen.

Het rijgedrag positief beïnvloeden

Het nauwkeurig kunnen volgen van het rijgedrag op basis van verschillende parameters, zijn de eerste stappen bij het coachen van bestuurders om hun rijgedrag te verbeteren.

Opgenomen events zijn: hard remmen, hard accelereren, snel rijden over hobbels, hard bochtenwerk, uitrollen en cruise control. Deze evtns worden op een eenvoudige en overzichtelijke manier gepresenteerd in ons online dashboard, zodat de wagenparkbeheerder of de eigenaar conclusies kan trekken en actie kan ondernemen. Met deze inzichten kunt u direct ingrijpen waar dit nodig is of een bestuurder complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

We bieden ook een applicatie voor rijgedrag aan, genaamd Truck Hero voor iOS en Android.

Heb zicht op elke beweging met track & trace

Track-trace biedt de informatie die u nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van alles wat met uw reis van uw truck te maken heeft. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of uw bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor u beschikbaar gemaakt. Track-trace, de perfecte oplossing voor realtime inzicht in uw truck.

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android.

Optimaal brandstofverbruik

Constant zicht op het brandstofverbruik van uw (vrachtwagen of bus) wagenpark, 24 uur per dag, waar u ook bent? Het is mogelijk! Fuel save van Route42 is een nieuw innovatief systeem dat exact kan volgen wat uw trucks per rit verbruiken. Rijden op de snelweg met volle lading of stationair draaien tijdens een korte stop, het houdt alles bij. Op deze manier weet u altijd hoe efficiënt de auto’s daadwerkelijk rijden. Op deze manier krijgt u meer grip op het brandstofverbruik en zult u al snel veel brandstof besparen.

Bewijs nodig? We hebben je rug met onze dashcam.

Een dashboard camera is een essentieel stuk technologie in hedendaagse voertuigen. Het kan bijvoorbeeld bewijzen dat u niet verantwoordelijk bent voor een auto-ongeluk. Maar zou het niet nog beter zijn als het ongelukken zou kunnen voorkomen? De bestuurder kan bijvoorbeeld worden gewaarschuwd om afstand te blijven of als hij wordt afgeleid. Omdat de beelden in realtime naar de cloud worden gestuurd is het mogelijk om onmiddelijk maatregelen te kunnen nemen. Dit kan allemaal door de dashcam aan te sluiten op ons platform. Het is veel slimmer. Het is veel veiliger.

When the truck is in contact, the dashboard camera continuously films the (traffic) situation. However, the footage is only saved when an alert is recorded. The saved images consist of 10 seconds before and 10 seconds after this alert. If no alert is recorded, the images are overwritten.
No. The camera has no storage capacity or memory card. The recordings are uploaded directly to the online dashboard where they can be viewed only.
No. The recordings are available only in a secure online dashboard for the driver that actually drove the truck and for the fleet manager. When the footage is useful for training purposes or can serve as proof in determining liability, the footage is used (anonymously).

Bepaal beter wanneer u moet stoppen of doorgaan met diagnostiek op afstand.

Voertuig diagnostiek op aftand en real-time foutcode-waarschuwingen stellen onderhoudsafdelingen in staat om defecten te voorkomen en de uptime van de vloot te vergroten.

Verstandige planning met de op afstand uit te lezen tachograaf

Zorg ervoor dat u zich aan de regels houdt. Download eenvoudig alle DDD-bestanden met onze externe tachograaf-download toepassing.

Waar wacht u nog op?

Door automatisch al uw POIs en klantlocaties te uploaden, geeft het platform u direct inzicht in de wachttijden. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer de wachttijden de norm overschrijden. Factureer gemakkelijk de overtollige wachturen aan uw klant. Integreer de wachttijden om de naleving van de planning te verbeteren.

Gebruik uw voertuigen op de best mogelijke manier.

Krijg inzicht in het gebruik van uw wagenpark. Blijf gemakkelijk op de hoogte van voertuigen die niet worden gebruikt en investeer tijdig om aan de vraag van uw klanten te voldoen.

Weet meteen wanneer uw volgende apk is.

Eén overzicht met alle aankomende routine- en regelgevingsinspecties van uw voertuig. Of krijg inzicht in de tachograaf door gebruik te maken van onze integratie met overheidsdatabases.

Bescherm uw kostbare brandstof. Bespaar op verloren geld!

Fuelprotect bewaakt 24/7 de brandstofniveaus in de tank met grote nauwkeurigheid, ongeacht of het contact is uitgeschakeld of niet. Daarnaast is een van de grote voordelen van dit systeem dat vrachtwagenchauffeurs en dieven bijna geen brandstof kunnen stelen zonder te worden ontdekt. Als het toch gebeurt, waarschuwt de Fuelprotect-app direct wanneer onverwachte wijzigingen worden geregistreerd.