Trailer tracking
Intelligentie met (onze) hardware.

Blijf op de hoogte. Bespaar geld. Rij veiliger.

Breid uw kennis uit met onze N-dure of met uw bestaande hardware.

Optimaliseer uw operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over uw vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan uw organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.
Verbeter de marges

Voorkom te weinig factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van uw wagenpark. Blijf op afstand op de hoogte met onze diagnosesystemen voor vrachtwagens. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op uw smartphone als zich incidenten voordoen.

Heb zicht op elke beweging met track & trace

Track-trace biedt de informatie die u nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van alles wat met uw reis van uw truck te maken heeft. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of uw bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor u beschikbaar gemaakt. Track-trace, de perfecte oplossing voor realtime inzicht in uw truck.

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android.

Het rijgedrag positief beïnvloeden

Het nauwkeurig kunnen volgen van het rijgedrag op basis van verschillende parameters, zijn de eerste stappen bij het coachen van bestuurders om hun rijgedrag te verbeteren.

Opgenomen events zijn: hard remmen, hard accelereren, snel rijden over hobbels, hard bochtenwerk, uitrollen en cruise control. Deze evtns worden op een eenvoudige en overzichtelijke manier gepresenteerd in ons online dashboard, zodat de wagenparkbeheerder of de eigenaar conclusies kan trekken en actie kan ondernemen. Met deze inzichten kunt u direct ingrijpen waar dit nodig is of een bestuurder complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

We bieden ook een applicatie voor rijgedrag aan, genaamd Truck Hero voor iOS en Android.

Waar wacht u nog op?

Door automatisch al uw POIs en klantlocaties te uploaden, geeft het platform u direct inzicht in de wachttijden. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer de wachttijden de norm overschrijden. Factureer gemakkelijk de overtollige wachturen aan uw klant. Integreer de wachttijden om de naleving van de planning te verbeteren.

Gebruik uw voertuigen op de best mogelijke manier.

Krijg inzicht in het gebruik van uw wagenpark. Blijf gemakkelijk op de hoogte van voertuigen die niet worden gebruikt en investeer tijdig om aan de vraag van uw klanten te voldoen.

APK & Onderhoud

Eén overzicht met alle aankomende routine- en regelgevingsinspecties van uw voertuig. Of krijg inzicht in de tachograaf door gebruik te maken van onze integratie met overheidsdatabases.

Sluit nog meer sensoren aan om meer inzicht te krijgen in uw lading.

Ons systeem is zo ingericht dat er meerdere externe sensoren kunnen worden gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan deursloten of andere sensoren.