Route42 is een jong en dynamisch bedrijf


Dat verder gaat waar anderen stoppen. Wij ontwikkelen slimme oplossingen met behulp van techniek in combinatie met ICT om zo de automotive markt te verduurzamen, kosten efficiënter en veiliger te maken. Door de unieke combinatie van vergaande motor kennis en ICT expertise bieden we niet alleen interessante inzichten, maar gaan we juist verder om actieve oplossingen te realiseren.

Hoe het allemaal begon


In maart 2015 hebben de broers Jasper en Max den Dopper hun technische en online kennis gebundeld in het nieuwe bedrijf Route42. Engine expert Jasper den Dopper, al jaren lang werkzaam in de automotive markt, ziet dat er nog veel voortuitgang valt te boeken op het gebied van de technische mogelijkheden van een transportvloot. Max den Dopper, online expert, ziet dat de toekomst zich in vele markten steeds meer zal ontwikkelen naar online applicaties, zo ook de automotive markt. Een nieuw bedrijf werd zo geboren, Route42: bundeling van engine en online expertise in diverse oplossingen (zie N-able). Route42 heeft als ambitie om op termijn in elke truck een Route42 oplossing te hebben draaien. Om dit alles te verwezenlijken werkt Route42 nauw samen met producenten, ontwikkelaars, resellers, verzekeraars en eindverbruikers.

Team

Max Zillinger

Marketing & sales

Jasper Den Dopper

Founder

Max Den Dopper

Founder

Loc Tran

Lead Developer

42: het antwoord op álles


Wist u dat 42 het antwoord is op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles, volgens Douglas Adams’ boek The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy!

Het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles wordt gezocht door een groep pandimensionale wezens, die nu eindelijk eens de zin van het leven willen weten. Ze construeren hiervoor een computer genaamd Deep Thought, en vragen deze om het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles te berekenen. Deze computer berekent gedurende een verloop van 7,5 miljoen jaar het antwoord: 42. De weg naar het antwoord op alles: Route42