Trailer tracking - Transport Intelligentie binnen handbereik

Trailer tracking
Transport Intelligentie met (onze) hardware.

Blijf op de hoogte. Bespaar geld. Rij veiliger.

Breid je kennis uit met onze N-dure, N-dure Plus of reeds aangeschafte hardware.

Optimaliseer je operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over je vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan je organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.
Verbeter de marges

Voorkom om te weinig te factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van je wagenpark. Met onze diagnose systemen blijf je op afstand op de hoogte van je trucks en assets. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op je smartphone als zich incidenten voordoen.

Heb zicht op elke beweging met track & trace

Track & Trace biedt de informatie die je nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van alles wat met je reis van je truck te maken heeft. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of je bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor je beschikbaar gemaakt. Track & Trace, de perfecte oplossing voor realtime inzicht in je truck.

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android.

Het rijgedrag positief beïnvloeden

Het nauwkeurig kunnen volgen van het rijgedrag op basis van verschillende parameters, zijn de eerste stappen bij het coachen van bestuurders om hun rijgedrag te verbeteren.

Opgenomen events zijn: hard remmen, hard accelereren, snel rijden over hobbels, hard bochtenwerk, uitrollen en cruise control. Deze events worden op een eenvoudige en overzichtelijke manier gepresenteerd in ons online dashboard, zodat de wagenparkbeheerder of de eigenaar conclusies kan trekken en actie kan ondernemen. Met deze inzichten kun je direct ingrijpen waar dit nodig is of een bestuurder complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

We bieden ook een applicatie voor rijgedrag aan, genaamd Truck Hero voor iOS en Android.

Waar wacht je nog op?

Door automatisch al je POIs en klantlocaties te uploaden, geeft het platform je direct inzicht in de wachttijden. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer de wachttijden de norm overschrijden. Factureer gemakkelijk de overtollige wachturen aan je klant. Integreer de wachttijden om de naleving van de planning te verbeteren.

Gebruik je voertuigen op de best mogelijke manier.

Krijg inzicht in het gebruik van je wagenpark. Blijf gemakkelijk op de hoogte van voertuigen die niet worden gebruikt en investeer tijdig om aan de vraag van je klanten te voldoen.

APK & Onderhoud

Eén overzicht met alle aankomende routine- en regelgevingsinspecties van je voertuig. Of krijg inzicht in de tachograaf door gebruik te maken van onze integratie met overheidsdatabases.

Sluit nog meer sensoren aan om meer inzicht te krijgen in je lading.

Ons systeem is zo ingericht dat er meerdere externe sensoren kunnen worden gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan deursloten of andere sensoren.

Neem contact op over onze trailer tracking systeem

Heb je algemene vragen over onze trailer tracking systeem? Stuur ons een mail via dit formulier of bel ons!