Bespaar tijd door inzicht in je trailerlocatie

Track je assets real-time en verkrijg de exacte locatie van iedere truck en/of trailer. Door de zeer nauwkeurige weergave kun je zelfs gericht op eigen terrein zoeken. Zo kom je nooit meer voor verassingen te staan!

Probeer nu 30 dagen gratis

Haal meer efficiëntie uit je trailer park inzet


Betekenisvolle data geeft je een goed inzicht in je trailerpark. Je weet op elke moment van de dag welke trailers on the road zijn en welke er stil staan. Staat een trailer al enige tijd stil, dan weet je wat je te doen staat. Bespaar hiermee onnodige kosten die gemaakt worden.

Bezettingsgraad

Plan efficiënter onderhoud op basis van gereden kilometers en tijdige APK


Geen zin meer in die papieren rompslomp wanneer je trailer/voertuig ook al weer geïnspecteerd moet worden? Ontvang dan nu direct een notificatie als er een APK aan komt. De werkplaats kan ook de juiste onderhoudswerkzaamheden inplannen op basis van daadwerkelijke gereden kilometers.

RDW en APK

Toegang tot de exclusieve trailer applicatie


Je kunt niet alleen inzicht verkrijgen van je voertuigen op het online dashboard maar ook via onze handige app. Bekijk het totaal overzicht, zoek op nummer of bekijk een zelf aangemaakte selectie om direct overzicht te hebben.

Trailr App

Verhoog gemakkelijk het rendement van al jouw assets

vanaf € 4,99

Per asset per maand, € 249 eenmalige kosten

Vraag nu een offerte aan!