FLEET INTELLIGENCE

Ons online platform biedt een breed scala aan applicaties om te zorgen voor kosten efficiëntie, meer veiligheid en verduurzaming van je truck en trailer.


Rijgedrag

Bepaal gewenste doelen voor je chauffeurs en krijg realtime meldingen. Geavanceerde inzichten, voor optimale besparing.

Dashcam

Alles onthullende antwoorden met onze realtime beelden bij onverwachte events.

Eyetracking

Registreert direct onoplettendheid en vermoeidheid. Voorkom drastische gevolgen als fleet owner.

Remote diagnostics

Op afstand eenvoudig een probleem vaststellen en beslissen of je voertuig verder kan rijden.

Bandenspanningsmonitor

Bespaar tot wel 2,5% brandstofkosten met onze bandenspanningsmonitor en voorkom klapbanden.

Brandstofmonitor

Door brandstofmonitor ontstaan er inzichten waardoor je weet waar je op kunt focussen.

Fuel protect

Voorkom brandstof diefstal! Wees gealarmeerd wanneer brandstofniveau daalt terwijl je wagen stil en/of uitstaat.
Coming soon!

Track & Trace

Realtime inzicht van de locatie van je trucks en getrokken materieel, zodat je niet meer voor verrassingen staat.

Customized

Het krachtige en flexibele karakter van het platform zorgt ervoor dat een scala aan oplossingen mogelijk is.

N-able


Een module met ongekende mogelijkheden.

Moderne vlooteigenaren hebben behoefte aan een nieuw soort telemetriesysteem. Een systeem dat realtime inzicht biedt in de status van iedere vrachtwagen en bestuurder. Een flexibel systeem waarmee nagenoeg alle moderne meetoplossingen in één enkel platform worden geïntegreerd. Kortom, een systeem dat zorgt voor meer eenvoud, minder kosten en vooral meer inzicht in je vloot. Maak kennis met Route42 N-able: het telemetriesysteem van de toekomst.

Specificaties N-Able.

N-dure


Meest veelzijdige track & trace oplossing tegen lage kosten.

Maak optimaal gebruik van je vloot, plan efficiënt onderhoud in en verklein de kans op diefstal met de track en trace oplossing van Route42. De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit om de juiste inzichten te bieden in je getrokken materieel. Configureer zelf de locatie frequentie, maak eigen vloten aan, voeg nieuwe functionaliteiten toe, met deze flexibele oplossing is het allemaal mogelijk.

Specificaties N-Dure.

Rijgedrag monitoring voor veiliger rijgedrag


Het nauwkeurig in kaart brengen van rijgedrag van de chauffeur op basis van diverse parameters, zijn de eerste stappen om de chauffeur te kunnen coachen om zijn rijgedrag te verbeteren. Resultaten die worden geregistreerd zoals: Hard remmen, hard optrekken, hard over hobbels rijden, hard door bochten rijden, uitrollen en cruise control gebruik, worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd op ons online dashboard zodat de fleetmanager of eigenaar er direct mee aan de slag kan. Met deze inzichten kun je direct ingrijpen waar dat nodig is of een chauffeur complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

Rijgedrag

Hardware vereiste:

 • N-Able

Slimme dashboardcamera’s voor meer veiligheid


Dashboardcamera’s zijn niet meer weg te denken uit de moderne transportwereld. Zij kunnen ongelukken registreren en onomstotelijk de schuldvraag beantwoorden. Maar wat als ze ook ongelukken zouden kunnen voorkomen door bestuurders te waarschuwen wanneer ze te dicht op een voorligger rijden? Of dat ze registreren wanneer de bestuurder afgeleid is, en bij ongelukken het kostbare beeldmateriaal direct naar de cloud uploaden? Dat kan allemaal wanneer ze worden verbonden met N-able.

Dashcam

Hardware vereiste:

 • N-Able
 • Dashcam

Focus op de weg


Even een app’je tijdens het rijden, of toch nog de rit afmaken terwijl je erg vermoeid bent. Herkenbaar?

Onoplettendheid en vermoeidheid zijn twee van de grootste oorzaken van verkeersongevallen. Ons systeem registreert het direct, alarmeert de chauffeur en indien nodig ook de fleet owner.

Eyetracking

Hardware vereiste:

 • N-Able
 • Eyetracker

Foutdiagnose op afstand voorkomt onnodige stilstand


Wat doe je als een van je vrachtwagens in het buitenland een foutmelding krijgt op weg naar een klant? Je kan je dan geen onnodige stilstand of duur noodonderhoud permitteren, en je kunt je klant zeker niet in de steek laten. Met onze foutdiagnosemodule kun je op afstand eenvoudig het probleem vaststellen en beslissen of je vrachtwagen verder kan rijden of alsnog naar het dichtstbijzijnde servicepunt moet.

Remote Diagnostics

Hardware vereiste:

 • N-Able

Geen klapbanden meer dankzij een accurate bandenmonitor


Klapbanden komen vaak voor, maar ze zijn op tijd te voorkomen. De huidige preventiesystemen zijn echter vaak te kostbaar voor de meeste transporteurs. Het eenvoudig koppelen van een bandenspanningsmonitor aan de N-able is niet alleen de helft goedkoper, maar de meldingen worden ook nog eens accurater. De chauffeur wordt op tijd gewaarschuwd voordat de band klapt, terwijl de vlooteigenaar meteen op de hoogte wordt gebracht van eventuele vertragingen van de levering.

Bandenspanningsmonitor

Hardware vereiste:

 • N-Able
 • In-Tire sensors
 • Receivers

Universeel brandstofmonitoring van onafhankelijke partij


Continu zicht op het brandstofverbruik van je (vracht of bus) wagenpark, 24 uur per dag, waar je ook bent? Het kan! Fuelsave van Route42 is een nieuw innovatief systeem dat precies kan bijhouden wat je trucks per rit verbruiken. Of ze nu op de snelweg rijden met een volle vracht of stationair draaien bij een korte tussenstop, het houdt alles bij. Zo weet je altijd hoe zuinig de wagens werkelijk rijden en krijg je daar grip op. En daarmee kun je straks flink brandstof gaan besparen.

Fuel save

Hardware vereiste:

 • N-Able

Fuelprotect voorkomt brandstofdiefstal


Fuelprotect meet volcontinu en uiterst nauwkeurig het brandstofniveau in de tank, of het contact aanstaat of niet. Hierdoor wordt het nagenoeg onmogelijk voor vrachtwagenchauffeurs of brandstofdieven om ongemerkt de tank af te tappen. Indien er alsnog ongebruikelijke afwijkingen in het brandstofniveau worden vastgesteld, zal de Fuelprotect app hier direct melding van maken.

Fuel protect

Hardware vereiste:

 • N-Able
 • FuelSensor

Met Track&Trace nooit meer een vrachtwagen of trailer uit het oog


Met N-able heb je altijd real-time inzicht in de locatie van je vrachtwagen. Controleer de voortgang op de route, de huidige voertuigsnelheid, en kijk of je chauffeur rijdt of rust.

Met de N-dure heb je altijd inzicht in locatie van je getrokken materieel, ook als deze langer tijd losgekoppeld is zorgt de krachtige batterijpack ervoor dat je hem niet uit het oog verliest.

Track & Trace

Hardware vereiste:

 • N-Able en/of N-Dure

Opmaat gemaakte oplossingen


Het krachtige en flexibele platform biedt de mogelijkheid voor custom oplossingen passend bij je vraagstuk. Het open platform stelt je in staat een oplossing te ontwikkelen. Uiteraard helpen wij je ook graag en zijn met onze in house engineering en ICT expertise in staat snel intelligente applicaties toe te voegen.

Customized

Cases:

 • Dakar Rally
 • Damen