Voertuig tracking
Transport Intelligentie met (onze) hardware.

Oplossingen van de Container unit
Oplossingen van de Penlight unit
Oplossingen van de Eigen hardware

Blijf op de hoogte van al je assets.

Breid je kennis uit met onze Container unit, Penlight unit of reeds aangeschafte hardware.

Volg al je assets, zoals: Containers, Kranen, Gensets, Pompwagens en meer!

Optimaliseer je operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over je vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan je organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.
Verbeter de marges

Voorkom om te weinig te factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van je wagenpark. Met onze diagnose systemen blijf je op afstand op de hoogte van je trucks en assets. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op je smartphone als zich incidenten voordoen.

Heb zicht op elke beweging met track & trace

Volg al je assets, zoals: Containers, Kranen, Gensets, Pompwagens en meer. Monitor de elektrische draaiuren van al je assets.

Track & Trace biedt de informatie die je nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van alles wat met je reis van je asset te maken heeft. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of je bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor jou beschikbaar gemaakt. Track & Trace, de perfecte oplossing voor realtime inzicht in je assets.

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android.

Contact us about our asset tracking system

Do you have general questions about our asset tracking system? Send us an email via this form or call us!

[recaptcha size:compact]