Klantevent om trots op te zijn!

Samenwerken is de kern van goede klantrelaties bij Route42. Op dagelijkse basis zijn we met onze klanten zakelijk in contact, maar naast werk is ook ontspanning nodig. Het klantevent van afgelopen november was het ideale moment hiervoor.

Winterse BBQ en nieuwe ontwikkelingen
Tijdens het event hadden de klanten, onder andere verschillende transporteurs, de mogelijkheid om elkaar eens in ongedwongen sfeer te spreken en ervaringen uit te wisselen. De winterse BBQ, perfect verzorgd door grillmaster Mark Lommers (www.kolenboertje.nl) eveneens gewaardeerde partner, Operations Manager Lubber Logistics Group , maakte het geheel compleet. De ‘grill’ van Route42 werd ook even aangezet: nieuwe ontwikkelingen en aankomende noviteiten werden gepresenteerd. Dat gaf meer dan voldoende stof voor mooie conversaties. Een goed gesprek met goed eten: de juiste ingrediënten voor een bijzondere avond.

Dank!
We kijken terug op een prachtig jaar. Een jaar vol innovatie, mooie partnerships en grote stappen voorwaarts. Het vertrouwen van onze klanten maakt dat we op onze huidige positie staan. En het hele Route42-team is de sterke backbone waarop alles draait. Dan kunnen we alleen maar trots zijn. Bedankt aan iedereen die meewerkte aan het succes!
Geniet hier van de beelden van het klantevent: https://youtu.be/ATJg9D_RiPQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*