Vrachtwagen met dashcam heeft minder ongelukken op de weg!

Omdat Bor Transporten ‘veiligheid’ ook hoog in het vaandel heeft staan, kiest Bor Transporten voor de dashcamoplossing van Route42. Via deze weg kan Bor zijn chauffeurs beter coachen en een betere veiligheid garanderen. Inmiddels is dit bewezen door TVM verzekeraar waar Bor als pilot kandidaat aan deelgenomen heeft.

Coaching doormiddel van een driver app
In de ‘moderne’ transportwereld is een dashcam camera niet meer weg te denken. Zij kunnen ongelukken registeren en de onomstotelijke schuldvraag beantwoorden. Maar wat als je hierdoor je chauffeurs ook beter kunt aansturen d.m.v. een effectieve en efficiënte coaching? Doormiddel van de driver app kunnen chauffeurs veel meer on the road gecoacht worden.

Over Bor Transporten
Bor Transporent is een betrouwbare partner voor je vervoer. Eigenlijk draait het bij Bor Transporten maar om één ding: de klant. Dag in, dag uit, doen zij hun best de begrippen ‘klantvriendelijkheid en klantgerichtheid’ invulling te geven. Dit doen zij door met de klant mee te denken, oplossingen aan te reiken en door snel en flexibel in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van transport. Mede door de korte communicatielijnen, de snelle service en hun flexibele opstellingen, zijn zij al ruim dertig jaar in staat de kwaliteit te leveren waar de klant om vraagt.

Route42
Benieuwd naar de mogelijkheden van de Dashcamoplossingen van Route42? Neem dan snel contact op met [email protected] Liever een belletje geven? Natuurlijk kan dit. Wij zijn te bereiken via +31(0)76- 886 22 05.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*