Nominatie Brabantse logistieke starter 2016

We gaan lekker, naast onze nominatie voor de Rising Star Award zijn we ook genomineerd voor Brabantse logistieke starter 2016. Op het Pitch Logistics event op 29 september is de finale en strijden we met 4 andere start ups om de felbegeerde ‘titel’. Brabant is een van de belangrijkste logistieke hotspots in Nederland en dit geeft onze nominatie extra kleur.

Over Pitch Logistics

Op 29 september zal o.a. Route42 zich presenteren zodat het publiek kan uitmaken wie de prijs van 10.000 euro het meeste verdient. Buiten dit geldbedrag zal de innovatie aandacht krijgen in de media en wordt het extra ondersteund in de uitrol van het product of dienst. Het publiek zal bestaan uit ongeveer 50 uitgenodigde innovatieve ondernemers of beslissers uit de Brabantse logistieke wereld zowel vervoerders als verladers.  In totaal zullen er ongeveer 100 bedrijven uit het Brabantse supply-chain werkveld aanwezig zijn op het event waaronder o.a. Philips, Tesla, Jumbo en XPO. Het event zal plaatsvinden in het Huis van de Logistiek in Tilburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*