Zet wachten om in besparingen


Recent vroegen we transport experts uit ons netwerk waar zij de meeste tijd verliezen bij het laden en lossen. 67% gaf aan de meeste tijd te verliezen bij het aan- en afmelden. Op de tweede plek wordt de meeste tijd verloren met wachten om het terrein op te mogen. Tijd verliezen wil je natuurlijk niet, met onze unieke wachttijd module haal je meer uit wachttijden.

Zet deze om naar besparingen door beter je planning te optimaliseren, op een juiste manier te kunnen factureren en met datagedreven klantperformance. Dit alles doe je met je bestaande hardware bron, connect&go

Meer weten? Stuur ons dan even een bericht voor meer informatie: [email protected]


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*