Van den Bosch, de bulktransporteur met een eigen kijk op bulk


Bulktransport draait volgens van den Bosch niet om kwantiteit, maar vooral om kwaliteit. Daarom zijn zij als organisatie altijd bezig met het optimaliseren van processen en efficiëntie. Kansen zien, al is het in de kleinste onderdelen. Dat is waar het volgens hen om draait. 

Voor diverse klanten rijden zij ritten in een panel constructie, om beter in kaart te brengen wat ze wanneer voor welke klant aan het doen zijn, zijn ze gestart met het Route42 intelligentie platform. Dit geeft hen inzicht in wachttijden, de duur van ritten én rijgedrag. 

Ook aan de slag met datagedreven transport? Stuur ons even een berichtje: [email protected] 

#route42intelligence #datagedreventransport 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*