Verse bloemen leveren in Frankrijk


De corebusiness van @Breewel is het transporteren van Nederlandse bloemen en planten naar Frankrijk. Delicate producten waarbij het van groot belang is dat zij op tijd en veilig op hun bestemming aankomen. Het Transport Intelligentie Platform van Route42 geeft Breewel de handvaten die ze nodig hebben om hun vloot efficiënt in te zetten. 

-Geen lege of stilstaande trailers, maar ook optimaal ingepland door utilization 🚚

-Nooit meer tijd besteden aan het zoeken naar assets door altijd real time overzicht 😃

-Tijd besteden aan het efficiënt inplannen van onderhoud en APK keuringen zijn verleden tijd 🙌

N-dure is meer dan enkel een tracking oplossing. Wij verzamelen niet alleen data maar geven bruikbare inzichten die je direct om kunt zetten naar acties. Zo haal je binnen no time meer rendement uit je assets. 🤑💪🏻 Meer weten? Stuur een bericht naar [email protected] 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*