Kuipers Logistics blijft innoveren


Jaren geleden was Kuipers Logistics de eerste transporteur in Nederland die hun gehele vloot uitgerust heeft met een alcoholslot. Deze transporteur blijft innoveren en zet nu de volgende stap met het Transport intelligentie platform van Route42. Tijd besteden aan het uitzoeken waar assets zich bevinden, stilstaande trailers en te laat of niet efficiënt gepland onderhoud zijn vanaf nu verleden tijd. Kant en klare data geven helder inzicht. 

-Altijd weten waar je assets zich bevinden door een nauwkeurig realtime overzicht 🚛

-Nooit geen boetes voor een te late APK keuring door automatische meldingen 💸

-Onderhoud plannen wordt makkelijker én goedkoper door een actueel overzicht in de gereden kilometers. Met behulp van automations krijg je onder andere een signaal wanneer een trailer die aan onderhoud toe is in de buurt is. Wel zo efficiënt. 😃

Kuipers Logistics is klaar voor de toekomst. Ben jij dat ook? [email protected] 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*