DHL Parcel: send shipments easily and quickly. 📦


That’s the promise they keep up to their (business) customers every day. A substantial fleet and whole operation to manage. Thousands of trailer movements between different depot points within the Benelux every single day. And these trailers also change on a regular basis. In order to get more grip and insight into this part of the operation, DHL started working with our N-dure solution. Route42 will help DHL to plan and deploy their fleet more efficiently.

Are you ready to make the step to a data-driven fleet like DHL? Please send us a message for more information: [email protected]

DHL Parcel: makkelijk en snel zendingen versturen. 📦 Dat is de belofte die ze dagelijks weer waarmaken voor hun zakelijke klanten en consumenten. Een aanzienlijke vloot en hele operatie om aan te sturen. Dagelijks zijn er duizenden trailer bewegingen tussen verschillende depot punten in de Benelux. En deze trailers wisselen ook nog eens regelmatig. Om hier meer grip en inzicht in te krijgen gaat DHL met onze N-dure oplossing werken. Route42 helpt DHL hiermee efficiënter om te gaan met de inzetbaarheid en het plannen van hun vloot.

Wil jij net zoals DHL de stap maken naar een datagedreven vloot? Stuur ons dan een bericht voor meer informatie: [email protected]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*