Met onze Trace oplossing ben jij dieven te slim af 😎


De laatste tijd zien we een toename van het aantal gestolen en vermiste trailers. Nederland is zelfs koploper als het gaat om gestolen ladingdiefstallen. Een gestolen trailer die gepland stond voor transport zorgt naast een hoop papieren rompslomp zoals aangifte doen, ook voor een hoop extra operationele taken. Zo moet er een vervangende trailer geregeld worden, de klant moet op de hoogte worden gebracht enz. Kortom, een hoop gedoe waar je niet op zit te wachten. Laten we dat voortaan voorkomen dus!

Maar hoe dan? Door een tracking device in de trailer te installeren zie je altijd realtime waar deze zich bevindt. Dat is handig met een grote vloot om te zorgen voor meer efficiëntie van je trailervloot en de operatie, maar ook vermiste of gestolen trailers worden zo binnen no time opgespoord. De trace feature laat je namelijk precies zien waar, wanneer en hoe lang een trailer ergens geweest is en zelfs met welke snelheid het gereden heeft. Niet alleen een handige feature voor leveranciers en planners, maar ook voor de politie! We hebben een mooi klant voorbeeld uit de praktijk:

Bij @Wagenborg werd er een voertuig gestolen. Dankzij de vakkundige begeleiding van hen samen met de Route42 Trace oplossing heeft de politie de dief, die nog volop in actie was kunnen inrekenen en het voertuig weer veilig terug naar de locatie gebracht. 

Quote Marcel Jager (Planner at Wagenborg Nedlift Hengelo): “Het was wel spannend om de politie op deze manier te begeleiden, zonder Route42 was dit niet gelukt!”

Met onze trace oplossing ben je dieven te slim af. Meer weten over hoe we trailer diefstal in jouw organisatie kunnen voorkomen? Stuur dan even een berichtje naar [email protected]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*