Xeelas en Route42 tekenen partnership


Een systeem dat naadloos aansluit en platform onafhankelijk werkt, Xeelas een Arnhemse aanbieder van communicatiediensten, tekent partnership met Route42. Beide partijen dragen dezelfde visie uit, werk niet harder maar slimmer. Deze partnership zorgt ervoor dat de juiste data van de assets ontsloten kan worden, vertaald wordt in belangrijke inzichten en afgeleverd worden op het juiste moment bij de juiste persoon.

Wat betekent dit voor de klant? Een slimmer beheer over de vloot waardoor je aanmerkelijk kosten kunt besparen, wat al eerder bewezen is door beide partijen.

IoT oplossing

Route42 gaat gebruik maken van de robuuste en betrouwbare IoT oplossing van Xeelas om relevante data nauwkeurig en snel te ontsluiten. Xeelas heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een expert op het gebied van data ontsluiting. Om in een woud van sensoren, signalen en verschillende types assets een plug & play hardware oplossing te maken is een uitdaging. Toch is dit precies wat Xeelas heeft ontwikkeld. Door hun ervaring met het verbinden grote vloten industriële machines en de nadruk op het verkorten van de installatietijd is een portfolio van schaalbare hardware componenten ontstaan die de klant veel tijd besparen.  

Werk niet harder, maar slimmer

De kracht van Route42 is data te vertalen in slimme inzichten. Daarbij is het de kunst om de output goed en duidelijk af te leveren aan de klant. Door middel van het Route42 intelligentie platform, weergegeven in een intuïtief dashboard, vindt de klant alle informatie terug van zijn gehele vloot. Settings en real-time alerts kunnen aangepast worden naar de wens van de klant. Op deze manier krijgt de klant volledige controle over haar operationele activiteiten.

 Max Zillinger, CCO bij Route42 “Wij zijn blij met deze partnership. Door het open karakter van de hardware componenten van Xeelas en ons open intelligentie platform kunnen we nu nog veel sneller en efficiënter integreren met bestaande IT systemen van de klant. Wat vaak noodzaak is. Veel transportbedrijven zien dat hun geld verdampt maar waaraan? Door middel van data te ontsluiten en op de juiste manier te analyseren, kan dit de klant vele euro’s besparen en/of juist nieuwe opbrengsten genereren. Werk dus niet harder maar slimmer.”

Riding the digital wave together

Dick Klaassen “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Het is van groot belang voor transporteurs om de verkregen data goed te analyseren en de verkregen inzichten te verwerken. Het is lastig schakelen naar het nieuwe digitale tijdperk. Maar in combinatie met onze industriële IoT oplossing en het open intelligentie platform van Route42, kunnen we samen deze transitie eenvoudig faciliteren. We innoveren en optimaliseren maar laten de extra mensen thuis”.

Over Route42

Route42, leider op het gebied van de data-gedreven beweging, revolutioneert de transportsector met toegankelijke business intelligentie. Zij bevinden zich op het snijvlak van slimme data, kennis en techniek van voertuigen van transportbedrijven, waar zij een wereld van inzichten en kansen biedt. Zij maken dit direct inzichtelijk voor iedere transportondernemer.

Over Xeelas

Xeelas is een innovatief bedrijf die andere organisaties helpt om soepel in de digitale tijdperk te schakelen. Zij helpen niet alleen met fleet management maar ook het menskracht slimmer in te zetten. Dit wordt gedaan door met de modernste softwares en hardwares. De Xeelas Infinite is een voorbeeld van hun technologie, die zonne energie gebruikt om assets te tracken en te monitoren. Xeelas zoek schaalbaarheid zonder extra menskracht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*