Route42 Newsletter april 2020


Het zijn interessante tijden waarin wij nu leven. Terwijl de helft van de wereld opgesloten zit, speelt de transportsector een cruciale rol in de levering van producten die nodig zijn om deze crisis te doorstaan en overwinnen.  

Remote driving behaviour coaching ideas

Op momenten zoals nu, is het voor werkgevers nog belangrijker om actief contact te hebben met hun werknemers. Dit is niet alleen belangrijk voor werk redenen, maar ook om ze persoonlijk te kunnen ondersteunen.

Als je een van onze rijgedrag dashboard gebruikers bent, blijf je chauffeurs actief coachen. Blijf ook werken aan je doelen op dit gebied en probeer chauffeurs actief te betrekken bij het verbeteren van hun rijgedrag.

Keep it simple

Wees concreet en focus op een paar tips. Of het nu gaat om direct bericht, of een snel telefoontje naar een chauffeur die je meeneemt in verbetertips, het geven van feedback kan heel laagdrempelig zijn.

Give drivers access to their own data 

Neem je chauffeur voldoende mee in zijn performance en creëer betrokkenheid. Geef je chauffeurs daarom toegang tot hun eigen dashboard en zorg ervoor dat chauffeurs nog steeds hun maandelijkse rijgedrag rapport ontvangen.

Wil je meer lezen?

Wil je meer tips lezen omtrent rijgedrag verbetering- coaching en hoe je de telematica hiervoor kunt gebruiken? Lees er meer over. Kijk zelf en zie hoe  R. Nagel B.V. Transportbedrijf het rijgedrag heeft verbeterd.

Nieuwe ontwikkelingen rondom Rijgedrag

We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest achter de schermen om te werken aan een volledig nieuwe versie van onze Rijgedrag applicatie.

De nieuwe versie stelt je nog beter in staat om te coachen en resultaten te behalen. Deze nieuwe release gaat niet vanzelf en we werken daarom ook met man en macht om het een succes te maken. Hierbij alvast een sneak preview van het concept. 😉

Mocht je ideeën, feedback of andere gedachtes met ons willen delen dan kan dat via [email protected]. We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen en verwachten binnenkort een releasedatum bekend te maken.

Reach out to us 

We zijn van ma t/m vr gewoon te bereiken via [email protected] of via +31 76 886 2205.

– Fueled by data, driven by intelligence –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*