Aankondiging van Automations en Track Me: Geautomatiseerde taken en een nieuwe smartphone GPS-tracking-app voor nog efficiënter wagenparkbeheer.


Het hebben van de juiste informatie op het juiste moment is van vitaal belang voor elk bedrijf, zeker voor wagenparken in deze steeds veranderende veeleisende omgeving. Aanpassing aan en beheer van de vraag van klanten neemt steeds meer tijd in beslag en het belang van een goede klantenservice neemt toe.

Daarom zijn we verheugd om automatiseringen aan te kondigen en mij te volgen. Het geautomatiseerde waarschuwingssysteem voor wagenparkbeheer en een smartphone GPS-tracking-app die real-time toezicht en controle op de vloot aan alle vervoerders geeft.

Automatiseer Wagenparkbeheer Taken

Na een gesprek met een aantal van onze klanten, werd het duidelijk dat wagenparkbeheerders het beu zijn om dezelfde dagelijkse tijdrovende taken die bij hun werk horen te herhalen.

Maak kennis met Automations: het geautomatiseerde waarschuwings- en meldingssysteem waarmee je jouw vlootbeheer kunt automatiseren en jouw vloot op cruise control kunt zetten.

Met functies die betekenen dat je de vervaldag van jouw MOT niet meer hoeft bij te houden op jouw assets of het aantal trailers en andere assets bij een klant hoeft te volgen en te tellen (alleen om te beseffen dat je meer assets op hun locatie stand-by hebt staan ​​dan is overeengekomen, of dat je minder hebt en te maken krijgt met een boze klant, tenzij je dat snel oplost!).

Creëer en speel volgens jouw eigen regels. Meld je nu aan en automatiseer het wagenparkbeheer en herhaal nooit hetzelfde.

Automatiseren vloot systeem

Smartphone tracking App

We introduceren Track Me – een deel van de Route42 smartphone-app die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-apparaten. Track Me stelt alle chauffeurs in staat hun reis te volgen en bevat functies om opmerkingen te maken over de afgelegde ritten.

Je heeft geen nieuwe hardware nodig en met de combinatie van telefoon tracking en onze bestaande applicaties zoals Trace, Waiting Times en Automations, hoeft je niet aan jouw bureau te zitten om jouw klanten te informeren over hun verwachte levertijden of om te communiceren met jouw chauffeurs. Met het mobiele Route42-dashboard en de mobiele Track Me-app kun je het allemaal vanaf je smartphone doen, waar je ook bent.

De Route42-app zet de kracht van ons platform voor intelligent transport in jouw zak. Klaar om verder te gaan? Meld je aan voor de GRATIS gps volgsysteem

gratis volgsysteem

Wil je meer weten over Route42 en onze fleet intelligence-oplossingen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons +31 76 886 2205.

– Fueled by data, driven by intelligence –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*