Aankondiging over meer third party integrations. NIC-place, welkom!


Bij Route42 vinden we het ontzettend belangrijk om verder te bouwen op het bestaande systeem van onze klanten. Door hen tools aan te reiken en betere, heldere inzichten te geven, zorgen we ervoor dat hun bedrijf beter presteert. Wij bieden hen de mogelijkheid aan om de door hen gebruikte telematicasoftware te integreren in ons Transport Intelligence Platform. Op die manier kunnen onze klanten hun huidige hardware blijven gebruiken, die wij verrijken met de gegevens die door ons bedrijf worden verstrekt.

Naarmate nieuwe gegevensbronnen verwerkt worden, krijgen we meer en duidelijk inzicht in deze gegevens. Door voortdurend interessante connecties te maken tussen de verschillende soorten gegevensbronnen, kunt u, de concurrentie achter ons laten.

Onze nieuwste third party integration is NIC-place en het is een 360° logistiek platform voor iedereen die deel uitmaakt van de supply chain .

Door gebruik te maken van de ingebrachte locatiegegevens, die via NIC-place worden verstrekt, hebben klanten niet enkel toegang tot onze toepassingen Trips, Track en Waiting Times maar ook tot het waarschuwingssysteem dat aan deze app is gekoppeld. U krijgt bijvoorbeeld een duidelijke waarschuwing telkens wanneer één van uw trucks langer ter plaatse blijft dan u nodig acht, wanneer het brandstofniveau te laag is of de truck een bepaald gebied heeft verlaten. De mogelijkheden van dit systeem zijn echt eindeloos.

Wanneer uw trucks zijn uitgerust met temperatuur- of deursensoren en alle gegevens via NIC-place in ons systeem zijn geïntegreerd, biedt onze temperatuur applicatie u een noodzakelijk en handig waarschuwingssysteem.  Dit geldt voor al de gekoelde vervoersmiddelen die u heeft binnen uw bedrijf. Voor de in Nederland geregistreerde trucks, met uiteraard een Nederlands kenteken, zal onze MOT-applicatie uw ondersteuning synchroniseren met de RDW-database en u waarschuwen wanneer voor bepaalde voertuigen de APK-keuring komt te vervallen. Dit gecentraliseerde systeem geeft u ook inzicht in de vervaldata van uw bedrijfsvoertuigen. Met een minimum aan inspanning kunt u met ons systeem een hoop geld besparen. Niet enkel omdat op deze manier boetes vermeden kunnen worden maar ook omdat u altijd zeker bent dat uw vloot voldoet aan alle door de wet bepaalde verplichtingen.

Indien u vragen heeft over het integreren van dit systeem in uw vloot, doet u er goed aan onze helpdesk te mailen. Wil u meer weten over Route42 oplossingen en third party integrations, stuur dan een mail naar [email protected] of bel +31 76 866 2205.

– Fueled by data, driven by intelligence –

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*