Vacature – Product Owner


Organisatie
Route42 ontwikkelt een SaaS platform voor de automotive markt. Bij Route42 starten we een revolutie in de transportsector door de nieuwste asset-technologie te combineren met een krachtig data intelligence-platform. Wij bieden transportbedrijven onbeperkte mogelijkheden om hun bedrijf te verbeteren. Dit doen we door het ontwikkelen van softwareproducten die de markt veiliger en efficiënter maken en die bijdragen aan de duurzaamheid van de markt. Zo worden er o.a. ICT oplossingen bedacht die bijdragen aan het voorkomen van ongelukken in het verkeer waar vrachtwagens bij betrokken zijn. Daarnaast dragen deze oplossingen ook bij aan het milieu door brandstof te besparen tijdens het laden en lossen van vrachtwagens. Je zal dus niet alleen economisch, maar ook maatschappelijk je steentje bijdragen. Verder is het unieke aan ons bedrijf dat wij zowel voertuig deskundigen als softwareontwikkelaars in dienst hebben, hierdoor zijn wij net een stapje verder als het gaat om het realiseren van slimme en actieve oplossingen. Met onze generieke, veelzijdige en eenvoudig te gebruiken platform, dat moeiteloos integreert met de nieuwste asset-technologie, zijn wij goed op weg om de markt te veroveren. Wij krijgen bruikbare en realtime inzichten door cloud gebaseerde gegevens te analyseren met onze uitgebreide toolset. Momenteel zijn we voornamelijk werkzaam in Nederland, maar we zijn flink aan het groeien en zijn inmiddels al actief in België en willen gaan uitbreiden naar Frankrijk, Duitsland en UK.

Wil jij als Product Owner komen te werken bij een innovatieve en groeiende organisatie waarbij je ook nog eens helpt de wereld een beetje mooier te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
We zoeken een Product Owner die ons team komt versterken. Als Product Owner bij Route42 sta je in vol in de actie. Je luistert minutieus naar je klanten en vertegenwoordigt hen in onze interne organisatie. Ondertussen heb je nauwe banden met ons ontwikkelteam en zorg je ervoor dat de klantwensen zo volledig mogelijk verwerkt worden in een gedegen eindproduct. Je ziet ook kansen voor verdere uitbouw en ontwikkeling van de verschillende (eind-)producten. Je beheert uiteraard de product backlog en prioriteert deze. Jij bepaalt de aanpak en monitort de voortgang. Je hebt een sterke visie op het eindproduct en hebt dus kennis van alle ontwikkelingen binnen de markt. Kortom, je bent een verkeersregelaar op de snelweg van onze productielijn. Ben jij de persoon die een energieke invulling geeft aan samenwerken met opdrachtgevers, ons ontwikkelteam en overige stakeholders? Ben je business gedreven en heb je affiniteit met transport? Weet je context en waarde te achterhalen en over te brengen op jouw stakeholders? Dan willen wij jou graag spreken!

Skills & Verantwoordelijkheden
– Verantwoordelijk voor data gedreven product visie en roadmap
– Voorbereiden van Agile sprints (2 wekelijks), leiden van standups, retrospective- en planningssessies
– Faciliteren van development team in behoeften om goed te kunnen ontwikkelen
– Digital minded, tools zoals Slack, GSuite (Gmail, ..) spreken voor zich
– Kennis van concept Data Management Platform (DMP)
– Kennis van BI (Tableau/Data studio/BigQuery)
– De juiste mentaliteit om klanten aan boord te krijgen en houden
– Pilots leiden, met name rondom DMP, voor alle soorten klanten
– Affiniteit met transport en het bijhouden van ontwikkelingen in de branche
– Juiste technische kennis vergaren
– Leergierig en autodidact
– Communiceren met klanten op technisch gebied
– Trainingen geven rondom nieuwe producten
– Bezoeken van beurzen en andere events om de juiste markt kennis op te doen
– Uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed presenteren
– Beheersing van Engels en Nederlandse taal in spraak en schrift
– Typische week: 1 – 2 dagen bij klanten, overige dagen op kantoor

Wij bieden
– Marktconform salaris op basis van ervaring en kennis
– Werken middenin bruisend Breda (goed bereikbaar met OV en auto)
– Werken in een jong en snelgroeiend bedrijf
– Flexibele werktijden
– Werken in multidisciplinaire teams
– Reiskostenvergoeding
– Laptop van de zaak
– 25 Vakantiedagen
– Doorgroeimogelijkheden
– Borrels op het dakterras en gezamenlijke lunches
– En we moeten tafelvoetballen niet vergeten!

Geïnteresseerd?! 
Heb je interesse in bovenstaande vacature of nog vragen? Neem contact op met [email protected] en vergeet je CV / LinkedIn niet mee te sturen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*