SAVE THE DATE 5 // 6 // 7 november


Kom je ook even langs?

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Route42 is niet meer weg te denken op dit event. Bezoek ons op stand 01.B104

Route42 neemt je mee op reis, op jouw datareis! Waar ligt jouw behoefte en waar kunnen wij jou mee helpen? Op basis van slimme technologie en een gedegen datastrategie kunnen wij inzichtelijk krijgen waar ‘waste’ weg sijpelt in jouw bedrijf en waar je kansen laat liggen. Registreer je via onderstaande link en kom langs. De koffie staat klaar!

Wil je een afspraak maken met een van onze Account Managers tijdens de beurs?Dit kan. Stuur ons een mail via [email protected]. We plannen graag tijd met je in.

Wij wensen je alvast een fijne beurs!

 

– Fueled by Data, Driven by Data –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*