Incidentgrafieken gebruiken om je rijstijl te verbeteren


Wist je dat de veiligheidswaarschuwing van Route42 niet alleen videobeelden bevat, maar ook grafieken met informatie over verkeersincidenten, per seconde de gegevens over de snelheid weergeeft en hoe vaak je de rem en het gaspedaal gebruikt?

Terwijl de videobeelden een duidelijk beeld geven van het incident dat plaatsvond, geven de incidentgrafieken de beelden weer met de juiste snelheid waarmee het voertuig reed, het exacte moment waarop een event werd geactiveerd en de momenten waarop de rem- en gaspedalen werden gebruikt. Door context te geven aan een waarschuwing stellen we de wagenparkbeheerder of rijcoach in staat om de exacte omstandigheden rond een ongeval en de reactieve acties van de bestuurder te zien. Inzichtelijk materiaal dat deel uitmaakt van het coachingsmateriaal van een fleetmanager met de bedoeling van het verbeteren van het rijgedrag van de chauffeurs.

 

Ons intelligente systeem trekt automatisch conclusies uit de verzamelde gegevens en elke waarschuwing biedt een beoordeling van de situatie die afhankelijk is van 3 factoren: of een voertuig blijft rijden na een verkeersongeval, het frequentie van het gebruik van de remmen en het type weg dat op de gemeten locatie wordt gedetecteerd. De alarm beoordeling toont een manager hoe ernstig het incident was en maakt onmiddellijke actie mogelijk indien nodig. Dit geeft ook prioriteit aan de events zodat, waar nodig, de juiste aandacht kan worden besteed. Elke incidentmelding is getimed en gedateerd en toont een kaart van de locatie waar het ongeval plaatsvond waardoor nauwkeuriger kan ingespeeld worden bij het coachen van de rijstijl en het gedrag als bestuurder. 

Als klant van Route42 die onze Dashcam gebruikt, heb je toegang tot incidentmeldingen met videobeelden, incidentgrafieken en geografische kaarten via ons gebruiksvriendelijke Dashboard

Als je op zoek bent naar oplossingen voor jouw wagenpark of een degelijk veiligheidsprogramma wilt implementeren vraag hier een gratis proefversie aan? Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op +31 (76) 886 22 05.

– Fueled by Data, Driven by Intelligence –

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*