Route42 wint 100.000 euro bij 2e editie Fundathon


Route42 heeft de tweede editie van de Fundathon, de startup-wedstrijd van Peak Capital, gewonnen. Vrijdag 4 oktober was Route42 een van de vijf Fundathon-finalisten, die werden geselecteerd uit 120 ingeschreven startups. Route42 werd door Peak Capital gekozen als één van de twee winnaars van een founder friendly-convertible obligatie ter waarde van 100.000 euro. Lees hier meer over het funding- en coaching-evenement, Fundathon.

Meer interesse in Route42 en onze producten? Surf naar www.route42.nl en check onze oplossingen. U kunt voor meer informatie ook bellen) met onze experts via +3176 886 2205 of mailen naar [email protected]


Fueled by Data, Driven by Intelligence!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*