Dollevoet loopt warm voor Route42


Nu paardenwagen geruime tijd geleden zijn ingeruild voor een modern wagenpark, heeft Ad Dollevoet maximaal profijt van zijn Route42 fleet intelligence. Data verzamelen, verrijken en geoptimaliseerd inzetten voor rendementsverbetering. Je kunt er simpelweg niet meer omheen en dat weet Dollevoet ook.

Ad volgt zijn trailerpark en zijn reachstackers op de voet: hij weet exact hoeveel brandstof een truck/ reachstacker heeft verbruikt, welke trip hij heeft afgelegd en hoe lang hij staat te wachten in een dok of bij een klant. Hoe doet hij dit? Route42 biedt oplossingen. In dit geval gaat het om de oplossing de N-dure unit van Route42. Dit is een klein apparaatje met grootse kwaliteiten. De N-dure is een uiterst flexibele en krachtige unit, die elke minuut van de dag inzichten biedt in het (getrokken) materieel. De N-dure unit is ADR-proof en voorzien van een krachtige batterij pack. Ontkoppel je de N-dure, dan is de unit nog steeds drie maanden actief.

En verder? In het dashboard of de App zie je direct waar je assets zijn en welke ritten ze afgelegd hebben met Track&Trace. Je hebt compleet inzicht in wachttijden en de inzet van je vloot om zo meer efficiëntie te realiseren. Daarnaast krijg je notificaties voor onderhoud op basis van kilometers en/of RDW data. Wil jij ook weten wat er met je assets gebeurd en waar ze zijn? Neem contact op met [email protected] of bel +31(76) 886 22 05 en laat je informeren over onze slimme fleet intel.

 

– Fueled by Data, Driven by Intelligence –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*