Top 100 Logistiek Dienstverleners 2019 is bekend


Behoud DHL zijn nummer 1 positie in de nieuwe opzet top 100 logistiek dienstverleners? Ben jij ook zo nieuwsgierig? Wij wel!

DHL staat wederom op de eerste plaats in de lijst Top 100 Logistiek Dienstverleners van 2019. DSV Solutions is opgerukt naar de nummer twee positie. Het Duitse Kuehne + Nagel moet een plaatsje inleveren en krijgt de bronzen medaille op het podium. Lees hier het gehele artikel.

Wil jij volgend jaar ook bij de top 100 behoren? Route42 denkt graag met je mee. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via +31(0)76 886 2205 of mail naar [email protected] De koffie staat klaar!

– Fueled by Data, Driven by Intelligence –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*