Route42 Hackathon, let’s rock!


Het Route42 development team is op het gebied van development rocking, want het rockt alleen maar harder! Vorige week heeft het gehele team deelgenomen aan de hackathon, wat tot mooie resultaten heeft geleid. Met de nieuwe trip efficiency tool verhoog je je trip rendement, je verkrijgt meer inzicht in je trip waardoor jij jouw planning nog verder kunt optimaliseren. Met deze ingrediënten kun jij de juiste prijs doorbelasten aan jouw klant. Dat is pas rocken, vind je niet? Wil jij binnenkort de snelste en de goedkoopste route plannen met trip efficiency? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen. Houd verder onze Linkedin Pagina goed in de gaten. De nieuwe feature komt er aan.

 

– Fueled by data, Driven by intelligence –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*