Route42 op topsector logistiek congres

Er wordt veel over geschreven; de logistieke sector is volop in beweging. We staan voor een aantal belangrijke economische en maatschappelijke uitdagingen het komend jaar zoals o.a. de Brexit en het Klimaatakkoord. We zijn genoodzaakt om te innoveren. Route42 is de revolutionair op het gebied van de data-gedreven beweging in de transportsector met toegankelijke en innovatieve business intelligentie. Daarom ontbreekt Route42 niet op het topsector logistiek congres. Data-gedreven werken met Route42 levert snel mooie inzichten op en geeft aan waar de verspillingen op de loer liggen. Zo kun je jouw organisatie optimaliseren en flink wat kosten besparen! Kun je niet wachten tot het congres, schroom niet en bel ons via +3176 886 2205 of surf naar onze website: www.route42.nl. – Samen op weg naar transport 4.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*