Elektrische pompwagens: met Route42 zicht op alles!

Hou (over)zicht op je spullen
Wordt er in je bedrijf veel gewerkt met elektrische pompwagens? Dan weet je hoe belangrijk ze zijn. Of ze nou worden ingezet in een opslag of magazijn of meegaan in een bestelbus of truck tijdens leveringen: voor je chauffeurs zijn ze onmisbaar. Maar als het aankomt op de mobiliteit van dit soort assets, dan raken we meteen een lastig punt: ze zijn relatief eenvoudig mee te nemen. Diefstal en andersoortig oneigenlijk gebruik zijn jammer genoeg nog  geen verleden tijd. Voorkomen is dan beter dan genezen. Met Route42 N-dure zijn je pompwagens supereenvoudig in de gaten te houden via track&trace. De exacte locatie van je eigendommen hoeft nooit meer een raadsel te zijn.

Krijg inzicht en plan slimmer
En als je dan toch zicht hebt op je pompwagens, dan kun je net zo goed meteen doorpakken. Hoeveel draaiuren maken je pompwagens eigenlijk? Wanneer zijn ze ingezet? Al deze informatie haal je uit N-dure. Door draaiuren inzichtelijk te maken kun je vervolgens veel efficiënter het periodieke onderhoud inplannen. Data werken dan dus voor je. Uit het gebruik van N-dure haal je simpelweg gegevens die je een veel completer beeld geven van een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, namelijk je elektrische pompwagens. Zo gaat pompen van een leien dakje en voorkom je dat je verzuipt. Ook weten hoe je jouw inzichten in rap tempo verbetert met N-dure of andere slimme oplossingen? Neem contact op met Route42 via [email protected] of +31(76) 886 22 05.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*