Met Route42 haal je groei uit stagnerende markt


Stagnerende groei
Ook al wordt er groei verwacht in de transportsector dit jaar, enige voorzichtigheid is geboden. In vergelijking met vorig jaar is de piek wel even bereikt. Minder opdrachtgevers, zowel in Nederland als daarbuiten, en stijgende loonkosten zijn factoren die zwaar op de marges drukken. De groei van o.a. e-commerce, en de vervoersopdrachten die daaruit voortkomen, kan het gat in de omzetten niet dichten voor iedereen. Om dan toch een gezonde bedrijfsvoering te kunnen handhaven moet je als logistiek dienstverlener dus goed weten waar je kansen liggen. Creatief ondernemerschap kan het verschil maken. Maar dan wel in combinatie met slimme technologie en een goede datastrategie.

Hou betere marges door slim datagebruik
Kortom: als transporteur moet je meer met je data doen. Maak je zaken inzichtelijk. Met het fleet intelligence platform van Route42 is dat mogelijk. De software kan op elke boordcomputer worden aangesloten en iedereen kan ermee aan de slag gaan. Zolang de marges in onze sector laag blijven moet je ze optimaliseren. Elke kans is er één, benut ‘m! Er sijpelt geld weg uit je bedrijf op plekken waar je het waarschijnlijk niet eens verwacht. Als je weet waar het ‘lek’ zit kun je het dichten. Met het juiste gebruik van data is er tot €1.000 te besparen per truck per jaar. Neem contact op met onze experts en laat je voorlichten. Wees de trends te slim af en groei juist stegen de stroom in: [email protected] of +31(76) 886 22 05.

Bronnen: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/outlook/transport-en-logistiek.html , https://www.logistiek.nl/logistieke-dienstverlening/nieuws/2018/12/groei-transport-en-logistiek-stagneert-in-2019-101166342


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*