Van den Heuvel: ‘Route42 is dé partner als het gaat om data en verstand van onze business’

Dan wil je een partner naast je hebben staan die verstand heeft van de juiste tools voor dataopslag- en verwerking en die je business van A tot Z begrijpt.

Jasper Bijnen, Operations Manager bij Van den Heuvel

Tijdens de pilot met TVM, waar we eerder over schreven, hebben we intensief samengewerkt met Van den Heuvel Logistiek. Met deze partner van het eerste uur zijn we de samenwerking gaan intensiveren. Jasper Bijnen, Operations Manager bij Van den Heuvel: ‘Als transporteur met een wagenpark van ruim 140 vrachtwagens en een kleine 300 medewerkers heb je echt een heleboel te managen. Personeel, materieel, vracht, opdrachtgevers en data. Vooral die laatste categorie is een vak apart. Het ontsluiten van de juiste data en, vooral, het nuttig toepassen ervan is iets waarmee je je bedrijfsvoering echt kunt optimaliseren. Dan wil je een partner naast je hebben staan die verstand heeft van de juiste tools voor dataopslag- en verwerking en die je business van A tot Z begrijpt. Iemand die sámen met jou het verschil wilt maken als het gaat om efficiency en verduurzaming. Route42 is die partner.’ Ook interesse in wat wij voor je kunnen betekenen? Mail nu [email protected] of bel +31(76) 886 22 05.


Locatie
Uden, Nederland
Voertuigen
> 140
Oplossing(en)
N-able
Transport type
Alles, Koeriers, Transport, Warehousing, Customers

Iemand die sámen met jou het verschil wil maken als het gaat om efficiency en verduurzaming. Route42 is die partner.

Jasper Bijnen, Operations Manager bij Van den Heuvel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*