Verhoek Europe verbetert logistieke processen met Route42 N-dure.

Route 42 is een flexibele club die echt intelligentie toevoegt die voor onze business het verschil kan maken.

Ronald Mijnen, Fleet Manager bij Verhoek Europe.

Genemuiden 07-03-2018– Verhoek Europe is een snel groeiende internationaal logistiek dienstverlener, met meer dan 1000 eenheden. Het bedrijf gaat alle trailers en kooi-apen uitrusten met het N-dure systeem van Route42. Op die manier wil Verhoek Europe een van hun strategische ambities realiseren; het verbeteren van de logistieke processen om de productiviteit en kwaliteit te verhogen.

Met het N-dure systeem kan Verhoek Europe op iedere moment van de dag zien welke trailers en kooi-apen onderweg zijn en waar ze zich bevinden. Bovendien kan Verhoek Europe met de data uit het systeem inzicht krijgen in gemiddelde wachttijden op klantterreinen, dokken en slagbomen, waardoor betere kostencalculaties gemaakt kunnen worden.

Partnership
“Route 42 is een flexibele club die echt intelligentie toevoegt die voor onze business het verschil kan maken. Wij krijgen met N-dure beter inzicht in het gebruik van onze trailers en kooi-apen. Met die kennis kunnen we onze klanten beter bedienen met in-time delivery, we kunnen tijd besparen en ons materiaal efficiënter inzetten. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding bij Route42 gewoon erg goed. Wij zien dit echt als de start van een succesvolle partnership” zegt Ronald Mijnen, Fleet Manager bij Verhoek Europe.

Ook meer efficiëntie op de kooi-apen met N-dure
Naast de trailers worden ook de kooi-apen uitgerust met N-dure om ook hier meer efficiëntie uit te halen. Bedrijven kunnen achterhalen waar de kooi-apen zijn en, op de minuut nauwkeurig, remote inzicht verkrijgen in de draai-uren. Dit is zeer handig om tijdig onderhoud in te plannen. Bovendien helpt dit inzicht Verhoek Europe om te kijken of de kooi-apen efficiënt worden ingezet.

Route42 N-dure, inzicht in materieel
De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit die elke minuut van de dag inzichten biedt in het getrokken materieel. Hiermee is bijvoorbeeld duidelijk waar de trailers zijn en welke route is afgelegd. Uren zoeken naar trailers behoort dus tot het verleden!

Over Verhoek Europe
Verhoek Europe is een logistieke dienstverlener met bijna 65 jaar ervaring in het veld. Als familiebedrijf, met roots in de tapijtindustrie, is Verhoek Europe uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige internationale dienstverlener waarbij kwaliteit, betrokkenheid, service en beschikbaarheid hand in hand gaan. Verhoek Europe heeft een wagenpark van meer dan 1000 eenheden en meer dan 900 medewerkers werken vanuit 11 vestigingen in Europa aan logistieke oplossingen voor klanten. www.verhoek-europe.com

Over Route42
Route42 gaat de transportsector revolutionair veranderen door geavanceerde asset-technologie te combineren met een krachtig data intelligence-platform. Wij bieden transportbedrijven tal van mogelijkheden aan, om hun bedrijf te verbeteren op het gebied van o.a. kosten efficiëntie, meer veiligheid en verduurzaming van zowel truck als trailer. Route42 biedt één universeel intelligentie platform aan waarop de meest uiteenlopende sensoren aangesloten kunnen worden. Met onze uitgebreide toolset, van geanalyseerde cloud gebaseerde gegevens, ontvangt de transporteur werkbare en real-time inzichten van haar vloot. www.route42.nl.

 


Locatie
Genemuiden, Nederland
Voertuigen
> 1000
Oplossing(en)
N-dure
Transport type
Alles, Distributie, Koeriers, Warehousing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*