MCB gaat aan de slag met het intelligente trailer track & trace systeem van Route42

Valkenswaard – MCB gaat de samenwerking met Route42 aan. MCB wil een goed inzicht krijgen van haar getrokken materiaal, zodat ze niet meer voor onnodige verassingen komen te staan. De Burgh uit Eindhoven is verantwoordelijk voor het onderhoud van de vrachtwagens van MCB, het getrokken materiaal is in onderhoud bij de eigen werkplaats van MCB. Na een uitvoerige testperiode in samenwerking met De Burgh, heeft MCB gekozen voor het intelligente track & trace systeem van Route42.

Van data naar relevante inzichten
Door aansluiting van de robuuste hardware-unit, met ingebouwde accu, is het mogelijk om real-time positiedata te ontsluiten. Via het dashboard, die verbonden is met een ingebouwde hardware-unit, kunnen diverse afdelingen van MCB van de slimme applicaties gebruik maken om te zorgen voor meer efficiëntie van haar trailerpark. Zo kan onder andere de werkplaats beter onderhoud inplannen op basis van daadwerkelijk gereden kilometers. Daarnaast is het mogelijk om tijdig een notificatie te ontvangen op het dashboard als er een APK aan komt.

De planning heeft, met een Route42 track & trace systeem, altijd inzicht via het dashboard en/of de app waar de trailers zich bevinden. Zo kunnen zij de meest juiste en efficiënte planning maken, waardoor geen onnodig tijd verloren gaat met zoeken.

De eerste trailers zijn inmiddels uitgerust. Dit is een start van een veelbelovende samenwerking!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*