Lubbers Logistics gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen uit het trailerpark

Met Route42 hebben wij hier nu dan ook een partner die met slimme oplossingen hier aan kan bijdragen

Mark Lommers Operations Manager Lubbers

Schoonebeek – Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet Intelligence Platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers.

N-dure ontsluit de data

Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

ADR compliant

Lubbers garandeert een veilige en betrouwbare verplaatsing dankzij de zorg en toewijding die aan het transport van gevaarlijke goederen en ladingen worden besteed. Zo is de N-dure ook onderworpen aan de verplichte RDW keuring.

Slimme oplossingen

Lubbers is continue opzoek om haar business te verbeteren en te zorgen voor hoge betrouwbaarheid naar haar klanten. Door een grote diversiteit aan hoogwaardig ‘getrokken’ materieel is het voor Lubbers belangrijk dat het een flexibel systeem is zodat de vloot op diverse manieren gemonitord kan worden. “Met Route42 hebben wij hier nu dan ook een partner die met slimme oplossingen hier aan kan bijdragen”, aldus Mark Lommers Operations Manager Lubbers. Met deze oplossing hebben we altijd en overal de juiste inzichten in ons materieel, hebben beter inzicht in onderhoudsbehoefte alsmede over de bezettingsgraad van ons trailerpark.

Samen op weg

“We zijn erg trots dat we met een groot bedrijf als Lubbers die specialist is in uitzonderlijk vervoer met de bijbehorende eisen mogen samenwerken”, aldus Max Zillinger, Partner – Marketing & Sales Route42.

De eerste trailers zijn inmiddels gekoppeld aan het platform van Route42 en de komende weken zal de rest van het trailerpark van Lubbers uitgerust worden.

Over Lubbers

De Lubbers Logistics Group (Lubbers) is een particulier bedrijf dat gespecialiseerde internationale transportdiensten voor de olie- en gasindustrie aanbiedt. Ons bedrijf wordt gedreven door kwaliteit en heeft klantenservice en –tevredenheid hoog in het vaandel staan. De Lloyds-kwalificaties zijn op groepsniveau verworven om te kunnen voldoen aan de eisen en specificaties van onze klanten. Het bedrijfsnetwerk bestaat uit 13 Europese vestigingen op belangrijke locaties voor de olie- en gasindustrie: Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Italië, Roemenië en Polen. Daarnaast hebben we allianties in Noorwegen en Turkije.

http://www.lubbers.net/nl

Over Route42

Route42 is een jong en dynamisch bedrijf dat slimme oplossingen ontwikkelt met behulp van techniek en ICT, om zo de transportsector te verduurzamen, veiliger en kostenefficiënter te maken. Door de unieke combinatie van vergaande motorkennis en ICT-expertise biedt Route42 niet alleen interessante inzichten, maar gaat het bedrijf juist verder om actieve en intelligente oplossingen te realiseren. Route42 biedt één universeel platform waarop de meest uiteenlopende sensoren aangesloten kunnen worden. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van een scala aan apps om alle aspecten van de truck en trailer te beheren: van veiligheid tot aan diagnostiek op afstand.

 

Locatie
Rotterdam en meer, Nederland
Voertuigen
>550
Oplossing(en)
N-dure
Transport type
Alles, Distributie

Comments are closed