New business hunter Route42
Wil jij werken voor een snelgroeiende startup en ben jij een gedreven New Business Hunter? Pak dan nu je kans! Route42 technologie maakt transport niet alleen veiliger maar zorgt er ook voor dat transporteurs meer geld overhouden. Dat is in het afgelopen jaar niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels werken we voor een flink aantal toonaangevende transporteurs zoals o.a. Jan de Rijk en Damen Shipyard. Hier houdt het natuurlijk niet op. Onze ambitie is om binnen 5 jaar uit te groeien tot de toonaangevende speler in de fleet management transporttechnologie. Om aan de vraag van onze klanten te voldoen en om onze ambitie te realiseren zoeken wij een New Business Hunter!

Als New Business Hunter werk je in een gedreven resultaat gericht team en je rapporteert direct aan de sales directeur. In de functie ben je bezig met het genereren van nieuwe leads maar onderhoud je ook contacten met reeds bestaande klanten. Daarbij luister je goed naar de wensen van de klant en kan je deze vertalen naar mogelijk oplossingen. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog.

Verantwoordelijkheden

 • Werven van nieuwe klanten voor onze producten en services
 • ‘Closen’ van deals
 • Creëren van nieuw business mogelijkheden
 • Onderhouden van bestaande klant relaties
 • Input leveren voor productontwikkeling
 • Acties ontwikkelen in samenwerking met marketing

Wij verwachten van jou

 • Relevante sales ervaring in transportsector en/of softwareomgeving
 • Ondernemende persoonlijkheid die energie haalt uit nieuwe avonturen
 • Affiniteit met technologie
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • ‘Can do’ mentaliteit
 • Focus op de juiste leads

Wij bieden

 • Beloning passend bij de functie en ervaring
 • Een start up om trots op te zijn
 • Veel vrijheid om eigen kansen te creëren en te benutten
 • Ambitieus en gedreven team met getalenteerde en enthousiaste collega’s
 • Een relaxte sfeer waar een potje tafelvoetbal niet ontbreekt.

Interesse? Stuur een email naar max.zillinger@route42.nl