Elk jaar komen honderden mensen om in het verkeer waar vrachtwagens bij betrokken zijn. Daarnaast wordt het milieu onnodig belast doordat miljoenen liters brandstof worden verspild tijdens het laden en lossen. Route42 wil de transportsector veranderen door elke vrachtwagen vanaf 2006, even slim te maken als eentje die net de weg op gaat. Wil jij als developer werken aan de innovatieve applicatie voor de connected truck en de wereld een beetje mooier maken? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor jou!

Route42 is een snelgroeiende startup met een unieke combinatie tussen voertuigdeskundigen en software ontwikkelaars. Door deze unieke combinatie kunnen wij onderscheidende dashboards en apps maken voor de transporteur. Daarbij maken we gebruik van de laatste technieken. Als developer maak je onderdeel uit van het development team en denk je mee over nieuwe functionaliteiten en ga je deze ook echt bouwen. Jij gaat de technologie verbeteren die van duizenden trucks, trailers en andere voertuigen data ontvangt en tegelijkertijd data aanbiedt aan diverse dashboards en apps. Daarnaast ben je ook in staat om deze dashboards verder uit te breiden en klantvriendelijker te maken.

De persoon die we zoeken is gemotiveerd, creatief en wil het verschil maken om onze producten nog beter te maken. Om dit te kunnen doen spar je regelmatig met andere engineers en developers. Jij bent de allrounder in een team van embedded, cloud en front-end engineers.

Wat jij gaaf vindt aan het werken bij Route42:
* Werken in een snel groeiende startup
* Samenwerken in een gedreven multidisciplinair team
* Je eigen ideeën kan realiseren op het het gebied van zowel backend als frontend
* Een bijdrage kan leveren aan meer veiligheid op de weg en een beter milieu
* Werken in een mooi kantoor in het centrum van Breda op kruipafstand van zowel het station als de kroeg

Wat wij gaaf vinden aan jou:
* Je hebt flink wat ervaring in PHP (Zend Framework), Javascript (Angular), HTML & SCSS
* Je weet applicaties, zowel aan de voor- als achterkant, aan elkaar te koppelen met behulp van (REST) webservices
* Je kan webservices asynchroon met elkaar laten communiceren en weet ze schaalbaar te houden
* Je hebt een fascinatie voor data, datastructuren en databases. Je bent bekend met Sql, maar ook met NoSql.
* Je vindt code quality belangrijk. Je gebruikt geaccepteerde best practices en principles, zoals SOLID en design patterns.
* Je denkt actief mee over de online ervaringen van eindgebruikers
* Je hebt misschien al eerder hebt gewerkt met technieken als Cassandra, ElasticSearch of Presto

Reageer dan op deze vacature en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Je kan je reactie sturen naar max@route42.nl