GVT wil rijgedrag verbeteren en test met Route42 systeem

Gebroeders Versteijnen Transport & Logistics en Route42 starten een samenwerking om de veiligheid op de weg te vergroten en de vloot verder te verduurzamen. Een eerste groep trucks binnen GVT is inmiddels uitgerust met een N-able.  Met de applicaties; rijgedragmonitor verrijkt met dashcam, brandstofmonitor en track zal inzichten verkregen worden om nog meer controle te krijgen op de prestatie van de vloot.

“GVT hecht een groot belang aan veilig rijgedrag, naast het in dienst nemen van een fulltime rij instructeur zien wij kansen om met hulp van de rijgedragmonitor en dashcambeelden beter onze chauffeurs te kunnen coachen en het rijgedrag verder te verbeteren”, aldus Rob Embrechts, fleet manager. Het Route42 platform biedt doordat o.a. ook beeldmateriaal die bij een event gegenereerd wordt, gedetailleerde inzichten om gericht te kunnen coachen. Naast het vergroten van de veiligheid op de weg zal een verbetering van het rijgedrag ook een positief effect hebben op het schadeverloop. Max Zillinger, Route42, vult aan, “bijkomend voordeel is dat op het moment dat het gemiddeld aantal rijgedrag events afnemen je ook minder brandstof verbruikt en dit komt het milieu en uiteraard ook de portemonnee ten goede”.

GVT en Route42 zien dit als een mooie start van een samenwerking om elkaars business verder te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*