Route42 N-Dure – leading track en trace oplossing

Maak nu optimaal gebruik van je vloot, plan efficiënt onderhoud in en verklein de kans op diefstal met de track en trace oplossing van Route42; N-dure. De N-dure is een uiterst flexibele en krachtige unit om de juiste inzichten te bieden in je getrokken materieel. Weet waar je trailers zich bevinden en welke route ze afleggen voor optimale planning. De gereden kilometers worden bijgehouden voor juiste planning van het onderhoud van je trailer.

De functionaliteiten zijn weergegeven in een overzichtelijk online dashboard. Je kan zelf ook eenvoudig eigen vloten aanmaken van trailers en uiteraard kun je ze voorzien van een eigen naam om makkelijk de juiste overzichten te creëren.

Naast deze functionaliteiten is het mogelijke extra functionaliteiten toe te voegen. Krijg bijvoorbeeld een bericht bij het open of sluiten van de deuren om te kijken of er mogelijk gelost wordt of dat er oneigenlijke opening van de deuren is. De N-dure heeft 3 inputs die deze en andere oplossingen bieden. Tevens bevat de N-dure 3 outputs waarmee je kan aansturen, bijvoorbeeld een camera met sd-kaart om opnames te maken bij bepaalde activiteiten, zoals een mogelijke diefstal.

De krachtige batterij pack zorgt ervoor dat je minimaal 4 maanden kan zonder stroomvoorziening dus mocht je trailer een tijdje stil staan dan verlies je hem niet uit het oog. Het is een uiterst betrouwbaar systeem en draait op het generieke Route42 platform zodat je al je truck en trailer vanuit een dashboard kan monitoren.

Deze zeer betaalbare oplossing is eenvoudig zelf te installeren waardoor je snel optimaal inzicht hebt in je getrokken materieel.

Ga nu ook aan de slag met de track & trace oplossing van Route42; N-dure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*