Route42 in DAKAR 2017

2 Januari gaat de zwaarste race ter wereld weer van start, DAKAR. Wij zullen met onze oplossingen weer vele kilometers maken in extreme omstandigheden. De banden zullen weer flink op proef gesteld worden en met onze TPMS oplossing zorgen we voor continu inzicht in druk en temperatuur om klapbanden te kunnen voorkomen. Met de speedlimiter zorgen we ervoor dat in zones waar een snelheidslimiet geldt je deze niet overschrijdt en je op deze manier boetes en een tijdstraf voorkomt. En de diagnose tool geeft inzicht in de foutcodes van de truck, niet alleen handig voor onderweg, maar ook voor de monteurs in het bivak. Wij wensen alle teams een TOP prestatie toe. Succes #De Rooy, #EVM, #Tilburg truck parts, #Firemen, #De Groot, #Rainbow, #Van de Laar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*