Argus – de chauffeurs app voor veiliger rijgedrag

Om veiliger rijgedrag te bewerkstelligen binnen je vloot is het essentieel dat de chauffeur ook inzicht heeft in zijn eigen prestaties. Dit maakt Route42 nu mogelijk met de Argus app. Met deze handige app kan de chauffeur zijn rijgedrag events terugkijken op zijn of haar smartphone direct na een rit. De truck kan ook uitgerust worden met een dashcam zodat je bij heftige events ook beeldmateriaal hebt om te zien wat er exact plaatsvond. Voor een uitgebreide analyse om de de rijgedrag performance te verbeteren kan de chauffeur ook het online dashboard raadplegen. Op deze manier kan de chauffeur samen met de fleetmanager werken aan meer veiligheid op de weg;)

 

Route42 N-able the future

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*