Elk jaar komen honderden mensen om in het verkeer waar vrachtwagens bij betrokken zijn. Daarnaast wordt het milieu onnodig belast doordat miljoenen liters brandstof worden verspild tijdens het laden en lossen. Route42 wil de transportsector veranderen door elke vrachtwagen vanaf 2006, even slim te maken als eentje die net de weg op gaat. Wil jij als front-ender werken aan de innovatieve applicatie voor de connected truck en de wereld een beetje mooier maken? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor jou!

Route42 is een snelgroeiende startup met een unieke combinatie tussen voertuigdeskundigen en software ontwikkelaars. Door deze unieke combinatie kunnen wij onderscheidende dashboards en native apps maken voor de transporteur. Daarbij maken we gebruik van de laatste technieken (waaronder HTML5, Angular). De Front-end developer maakt onderdeel van het Development team en vervult een cruciale rol in de product acceptatie door de markt.

De persoon die we zoeken is gemotiveerd, creatief en wil het verschil maken om onze producten nog beter te maken. Om dit te kunnen doen spart de Front-end developer niet alleen met ontwikkelaars en engineers, maar is zelf ook gebrand om direct in contact te treden met onze klanten om nieuwe inzichten te verzamelen die zullen bijdragen aan de product verbetering.

 

Wil jij:

* Werken in een snel groeiende startup?

* Samenwerken in gedreven multidisciplinair team?

* Je ideeën realiseren op app gebied en dashboard?

* Een bijdrage leveren aan meer veiligheid op de weg en een beter milieu?

 

Reageer dan op deze vacature en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Je kan je reactie sturen naar max@route42.nl[:]