Kaan Tuncer versterkt Route42


De multifunctionele Kaan Tuncer komt ons team per heden versterken als designer en productowner. Kaan heeft aan de Avans Hogeschool Communicatie Media Design gestudeerd. Nadat Kaan 6 jaar lang voor zichzelf heeft gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Kaan zocht een bedrijf waar hij zich kan verder ontwikkelen en dat heeft hij bij Route42 gevonden. “Ik ben super enthousiast over het platform van Route42 en ik hoop dat we met mijn bijdrage Route42 naar een volgende niveau kunnen tillen.”

We zijn blij dat we een extra kracht hebben om de klant optimaal te helpen met de juiste ondersteuning en intuïtieve designs. Kaan krijgt de benodigde vrijheid en begeleiding voor zijn functie om te groeien en goed mee te draaien met Route42 team.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*