Commerciële versterking accountmanagement

We krijgen veel aanvragen vanuit de markt om met ons platform aan de slag te gaan. Daarom zijn we blij om te kunnen melden dat we ons team hebben kunnen versterken met Frank Przespolewski zodat we hier de juiste opvolging aan kunnen geven. Hij zal in de rol van accountmanager in de markt actief zijn om de transporteur te helpen besparingen te realiseren met onze platform oplossingen. Frank heeft in Breda logistiek & Economie gestuurd op de NHTV en is actief betrokken bij Jong Logistiek Nederland. Hij heeft ook reeds ervaring opgedaan in de online wereld tijdens zijn studie en erna als ondernemer. “Mijn doel is om met het Route42 platform de klant echt innovatieve oplossingen te bieden die het verschil maken” aldus Frank. Hopelijk kunnen we snel met je aan tafel om te kijken op welk vlak we kunnen gaan innoveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*