Grootschalige TVM pilot veilig rijgedrag van start


Vandaag zijn we met een groot installatie team op pad gegaan om de eerste N-ables voor de TVM pilot ‘veilig rijgedrag’ te installeren. Bij transporteur Bronkhorst uit Uddel hadden we de eer om de eerste kastjes van in totaal 500 voor de pilot te installeren. Bij de helft van de uitgeruste vrachtwagens hebben we tevens een eyetracker en dashcam aangesloten op onze N-able. Hiermee is de transporteur in staat om meer inzichten te genereren die kunnen bijdragen aan veiliger rijgedrag. Bijkomend voordeel van veiliger rijgedrag zal ook een daling in de kosten betekenen als gevolg van minder schades en lager brandstofverbruik.

Wij zullen jullie met regelmaat op de hoogte houden van de voortgang van de pilot. Mocht je meer willen weten dan kun je ons uiteraard ook altijd contacteren via onze contactpagina


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*