Route42 N-able gecertificeerd en klaar voor de markt


Bloed, zweet en ruim 150.000 test kilometers zijn er aan vooraf gegaan, maar het resultaat mag er zijn. Vanaf vandaag zijn wij officieel gecertificeerd door de RDW en kunnen we starten om transport veel veiliger, milieuvriendelijk en kostenefficiënter maken! Of het nu gaat om foutdiagnose op afstand, eyetracking, brandstofbeveiliging of  rijgedrag analyse het platform is er klaar voor!

Inmiddels zijn we druk met partners uit de sector aan de slag om gezamenlijk nieuwe applicaties te ontwikkelen. De TVM pilot ‘veilig rijgedrag’ zal ook zeer binnenkort van start gaan. En de bandenspanning monitor die we naar de weg brengen wordt volop ontwikkeld. Dus we blijven volle kracht vooruit gaan en dat we ‘live’ gaan is een feit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*