4 nieuwe krachten bij Route42


Maar liefst 4 nieuwe krachten zijn recentelijk bij ons van start gaan. Namelijk Cahelle, Sam, Jesse en Joep. De frisse blik, de juiste achtergrond en de gedrevenheid zullen zorgen dat de applicatie ontwikkeling voor ons platform een extra stimulans krijgt.

De 4 stagiaires zullen ieder op verschillende applicaties aan het werk gaan. Zo zal er doorontwikkeling plaatsvinden van de bandenspanningapplicatie voor op de weg, maar ook remote diagnostics zal de nodige aandacht krijgen om op afstand een goede diagnose te kunnen doen als de vrachtwagen een foutcode genereert. Tevens zal er gewerkt worden aan klantspecifieke vraagstukken om zo een oplossing te bieden passend bij het probleem van de klant.

We zien er erg naar uit om met deze enthousiaste studenten de komende tijd mooie dingen neer te zetten. Richting de zomer mogen jullie dan ook nieuwe applicatie releases van ons verwachten;).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*