Route42 eyetracking maakt transport veiliger


Gisteren was onze eyetracking applicatie volop in het nieuws. Van NOS journaal, RTL nieuws, 3FM, Volkskrant en nog veel meer.

Het Route42 platform stelt de transportsector in staat te transformeren en te zorgen voor vergaande kostenbesparing, verduurzaming en meer veiligheid. Vandaar ook dat TVM een grootschalige pilot start met onze technologie gericht op veiliger rijgedrag . Omdat afleiding en vermoeidheid een grote impact hebben op de veiligheid zullen we tijdens de pilot o.a. gebruik maken van eyetracking. De eyetracking registreert of de chauffeur door de voorruit kijkt of niet en of zijn ogen open zijn of niet. Hierbij zullen geen beelden opgeslagen worden, slechts de datapunten. O.a RTL nieuws maakte hier een item van om meer tekst en uitleg te geven over de applicatie. Zie bijgaand de link met het item; RTL nieuws

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*