Primeur: Dashcam beelden rechtstreeks naar de cloud!


Er rijden inmiddels de nodige vrachtwagens rond voorzien van onze Route42 N-Able. Met N-able kun je allerlei systemen koppelen aan 1 platform. Zo ook een dashcam. Dit levert niet alleen schitterende beelden op. Bij gevaarlijke situaties en mogelijke ongelukken worden de videobeelden direct naar de cloud gestuurd. Het systeem werk ook s’ nachts en stuurt indien nodig zelfs full HD door. Met deze ‘stille getuige’ kun je straks prima aantonen waar de schuldvraag ligt bij een mogelijke aanrijding.

Hoe werkt onze dashcam eigenlijk?

De camera neemt continue beelden op van de weg. Op het moment dat er een mogelijk ongeluk plaatsvindt wordt er direct 10 seconden voor het ongeluk opgeslagen en 10 seconden erna. De beelden worden doorgestuurd naar de cloud en kunnen direct bekeken worden in het online dashboard of op je telefoon. Zodoende kan de juiste actie ondernomen worden en dienen de beelden ook als mogelijke bewijslast. Het is ook mogelijk om de notificatie direct door te sturen naar bijvoorbeeld een verzekeraar om te zorgen dat er snel en adequaat actie kan worden ondernomen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*