Vanwege de snelle groei van onze start up Route42 zijn wij op zoek naar gedreven software developers, die ons team komen versterken. Wil jij met jouw applicaties de vrachtwagen van de toekomst  slimmer en bovendien het verkeer op de weg veiliger en milieuvriendelijker maken?  Dan is dit je kans!

Over ons

De transportsector staat voor een revolutie. Vrachtwagens bevatten steeds meer elektronica  zoals navigatie, dashboard camera’s en fleet management systemen om de chauffeur te ondersteunen. Door beperkte integratie met het voertuig blijft zuinig en veilig rijden echter mensenwerk. Tot nu: Route42 brengt dit jaar als eerste een zelfregulerende hardware hub, Route 42 N-Able, op de markt die de chauffeur actief helpt om veiliger en milieuvriendelijker te rijden. Vanwege de grote interesse vanuit de markt naar onze innovaties zijn we op zoek naar een zelfstandige Application Developer die met ons jonge ambitieuze en gedreven team de toekomst van transport willen transformeren.

Wat zoeken we

 • Flexibel, gedreven, zelfstandig, ondernemend
 • Hbo/Wo werk- en denkniveau
 • Kennis van C++ en/of Python
 • Ervaring met het ontwikkelen van embedded software (in C)
 • Interesse voor domotica en camera systemen
 • Kennis van de CANbus is een pré

Wat kun je verwachten

 • Klein, ambitieus team met getalenteerde en enthousiaste collega’s.
 • Een relaxte sfeer met veel lol en tafelvoetbal.
 • Afwisselend werk  met de nieuwste technieken.
 • Uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Stuur een reactie naar max@route42.nl