Team Route42 sterk uitgebreid


Vanaf vandaag mogen we 3 nieuwe collega’s verwelkomen! Geert, Mark en Ruben zullen ons ontwikkelteam versterken en de nodige extra power leveren om ons uniek Route42 platform naar de markt te brengen en door te ontwikkelen.

Geert Kemps zal aan de slag gaan als back end developer. Geert heeft reeds de nodige ervaring opgedaan in web-development en zal zich binnen Route42 met name bezig gaan houden met de database en back end kant van ons platform. De kracht van ons platform is onder andere een krachtige database die ons instaat stelt om verder te gaan in informatie voorziening van de vloot dan anderen, hiermee is dus een mooie taak weggelegd voor Geert.

Ruben de Vroome en Mark Ehrhart gaan vandaag als respectievelijk stagiair en afstudeerder aan de slag. Ze studeren aan de Fontys technisch informatica en zullen ons vanuit hun vakgebied gaan ondersteunen op diverse toepassingsontwikkelingen voor ons platform. Zo zullen zij zich onder andere gaan bezig houden met de ontwikkeling van het meest innovatie bandenspanningssyteem, ook dit zal dus een opdracht zijn met mooie uitdagingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*